Coldplay nu putea lipsi din playlistul îndrăgostiţilor, iar trupa a lansat piesa „Cry Cry Cry” | Official Video

Coldplay nu putea lipsi din playlistul îndrăgostiţilor, iar trupa a lansat un videoclip pentru piesa „Cry Cry Cry”. Chris Martin şi-a convins iubita, pe Dakota Johnson să regizeze acest material vizual.

„Cry Cry Cry” are aerul unei piese doo woop din anii ’50, cu un pian jucăuş şi o voce suavă strecurată printre clape. Chris Martin apare în rolul unui trubadur care alături de colegii de trupă încântă o sală de dansatori puşi pe un veritabil „dance off”. Coregrafiile sunt mai complexe decât la „Dancing With the Stars”, iar fiecare secvenţă de dans spune o poveste: de dragoste, contopire, moarte şi renaştere. Ceea ce a început că un duel sălbatic între doi dintre dansatorii principali la sfârşit devine o călătorie în timp.

De această dată îi vedem pe cei doi sub forma unor bătrânei, cu dânsul înlănţuit, dar mişcări mai lente. Mesajul piesei este simplu: „de fiecare dată când plângi, voi fi alături de tine”. Pare genul de piesă care va fi pusă la nunţi şi care se poate strecura în playlistul unui bar de jazz. Videoclipul este regizat de Dakota Johnson, starul din „50 Shades of Grey”. Tânăra de 30 de ani este la primul clip regizat şi a ales un vibe nostalgic.

Filmările au avut loc la o sală de dans dintr-o şcoală londoneza din anii ’50. Acolo s-au filmat şi scene din filmul cu Tom Hardy din 2015 „Legend”. De coregrafie s-a ocupat Celia Rowlson-Hall, cunoscută pentru coregrafiile moderne din serialul HBO „Girls”, dar şi pentru cele din clipuri MGMT şi Alicia Keys.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *