Connect-R a lansat prima sa piesă din anul 2022, „Contagios”

„Contagios” are un mesaj foarte deep (adânc), dar pus sub o formă foarte superficială, ca să mă asigur că ajunge peste tot. Și anume faptul că virusul adevărat nu este în afara noastră, ci a pătruns înăuntrul nostru și noi suntem proprii noștri viruși. Bineînțeles, venit prin intermediul minții, acest virus. Și anume Eul fals. Este o piesă trap, cu influențe dance hall, așa cum mi-am obișnuit fanii mei până acum.

Videoclipul este foarte fresh din toate punctele de vedere, ca să zic așa. În primul rând pentru că este în regia lui Dali, un puști foarte talentat și foarte actual, și în al doilea rând pentru că în acest videoclip mai apar și băieții de la Ghetto Gang, care au apărut și în „Rita” sau în „Na Janau”, dar și binecunoscutul Johny Romano, artiști din casa de producție „Hood Famous”, a transmis Connect-R.

„Contagios” e plin de metafore cu aluzie la pandemie, pusă în paralelă cu un bad boy, de care scapi mai greu decât de Corona. Noua piesă este interesantă deoarece combină un sample cu viori cu un bas gangsta şi cu câteva secţiuni ce sunt mai apropiate de trap decât de hip-hop-ul clasic. La final auzim şi un monolog ce aminteşte de cele pe care ni le oferă Connect-R zilnic pe Instagram la sesiunile de jogging.

Muzica şi textul îi aparţin lui Connect-R, iar de sound design şi mix, plus master s-au ocupat cei de la Silver Label. Rapperul, pe numele său real Ștefan Mihalache a avut o sumedenie de colaborări în 2021. A apărut pe „Low Key” cu Nalani, alături de Shift a creat hitul „Plec Departe”, aluzie la participarea să la Asia Express. Poate cel mai mare hit a fost „To the Max”, pe care BRUJA a încercat un stil nou. Cei doi au făcut echipă pentru a promova jocul shooter Free Fire MAX cu acest track.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *