Copiii caransebeșeni au cucerit Palatul Parlamentului


De Ziua Internațională a Familiei, senatorul Ion Marcel Vela și deputatul Dumitru Rujan au devenit gazde, la Palatul Parlamentului, pentru 27 de elevi de clasa a III-a de la Colegiul Național „Traian Doda” din Caransebeș.

’’În timp ce noi le arătăm copiilor noștri totul despre lumea înconjurătoare, copiii ne arată despre ce e viața cu adevărat. Până la urmă, doar două lucruri trebuie să le dăm copiilor noștri: rădăcini și aripi. Caransebeșul a cucerit Palatul Parlamentului’’, a mărturisit președintele PNL Caraș-Severin, Ion Marcel Vela.

„Copiii nu te distrag de la munca mai importantă. Ei sunt cea mai importantă parte a muncii tale. Ei sunt viitorul nostru și este bine să aibă, deja, noțiuni legate de procesul democratic. Le urez succes în activitatea lor școlară și îmi doresc, ca în viitor, să îi văd lucrând în Parlamentul României”, a menționat la rândul lui, deputatul liberal caransebeșean, Dumitru Rujan.

Astfel, cei mai tineri caransebeșeni s-au simțit ca acasă în clădirea impresionantă, dar au fost și familiarizați cu principalele activități pe care le au parlamentarii caransebeșeni.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *