La Mulți Ani, Corina!

Corina Bud (născută Corina Monica Ciorbă; pe 26 ianuarie 1980, Satu Mare) este o cântăreață pop/dance/R&B si inca din copilarie si-a dorit sa devina actrita de teatru, dar din cauza ca mama sa s-a opus, s-a orientat catre muzica, fiind ajutata de tatal ei. A absolvit doua facultati ASE-ul si Facultatea de Drept din Bucuresti.

Debutul muzical si l-a facut in 2004 cu albumul “Noi doi”. Piesa care da titlul albumului a ajuns pe locul 4 in Romanian top 100. La debutul sau a facut furori cu imaginea de fata putin inabordabila, putin timida dar in acelasi timp hotarata sa cucereasca. A urmat cursuri de cato cu profesoara Crina Mardare.

Cel de-al doilea album din cariera l-a lansat in 2005, “Imi place tot”, care ne-a prezentat o alta fata a Corinei. Pe acest album a avut doua single-uri, unul de top 10 si unul de top 5.

A urmat cel de-al treilea album al cantaretei “Face off”, a reprezentat o chimbare importanta in stilul artistei, si a promovat doua piese de pe album “Quieres una aventura” si “Overdrive”.

A urmat apoi “Gimme Your Love” in 2008, care a fost produs si inregistrat integral in Germanria, sub supravegherea lui Toni Cottura, producatorul Fun Factory. In 2009 a lansat videoclipul piesei “One two three”.

Corina a cucerit publicul cu talentul sau, dar si cu stilul sau nonconformist, reusind mereu sa surprinda placut cu schimbarile sale. Este una dintre cele mai iubite si apreciate artiste din show-bizz-ul romanesc, care a stiut mereu cum sa se faca remarcata. In cariera sa a reusit sa aiba multi fani, care o sustin mereu si ii asculta muzica.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *