Dăm drumul la dans cu Theo Rose – ,,Haide”

Când muzica ne place, facem noapte albă…

Cu cea mai nouă piesă a lui Theo Rose, intri direct în atmosfera unei petreceri în care muzica răsună, iar tu te poți mișca în voie! Cu energia specifică molipsitoare, artista este cea care dă startul unei nopți albe de neuitat datorită vocii impecabile și a încrederii cu care strigă ,,Haide”!

Piesa a fost scrisă de Dorian Micu, Mirela Borodi, Theo Rose și Vladimir Coman Popescu (Chopsticks), care s-a ocupat și de partea de producție.

Un videoclip special. Desprins ca dintr-un basm, videoclipul piesei ,,Haide” o surprinde pe Theo Rose în rolul de hangiță, care bucură pe toată lumea prin prezența sa și bucuria sinceră. Creditele pentru acesta merg către Spider Film – casa de producție, Millo Simulov – regie, Anghel Damian – producător, Cati Prodan – producător executiv, Radu Nechita – coordonator producție, Florin Varna – director imagine. Look-ul lui Theo Rose a fost realizat cu ajutorul lui Lucy Faur – costume designer, Malvina Isfan, Bogdana Bololoi – make-up și Andreea Constantin – hair.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *