David Guetta evocă amintiri ale pieselor din anii ’90 odată cu lansarea melodiei „When We Were Young”

David Guetta evocă amintiri ale pieselor din anii ’90 odată cu lansarea melodiei „When We Were Young”. Este o colaborare cu artista germană Kim Petras, care a devenit cunoscută după colaborarea cu sam Smith pe „Unholy”.

Videoclipul „When We Were Young” are ceva senzual, dar şi apocaliptic, pe măsură ce Kim Petras cântă în curtea unei case răvăşită de tornadă. Toate personajele par a se bucura de un picnic infinit, dansând şi zâmbind, socializând, mâncând împreună pe o pajişte paşnică. Kim apare cu două perechi de lentile intens colorizate, care fură toate privirile în clip.

Videoclipul este regizat de Hannah Lux Davis, care a mai lucrat şi cu Ariana Grande, Katy Perry, Demi Lovato, Nicki Minaj, Miley Cyrus şi Avril Lavigne. Dacă vă sună familiar „When We Were Young (The Logical Song)”, avem integrat aici ca schelet principal un sample legendar, din Supertramp, „The Logical Song” o piesă din 1979. Inspiraţia vine în ultima vreme pentru David Guetta din anii ’70 şi ’80 şi mai ales de la ABBA.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *