David Guetta și Sia ne-au creat o lume în care putem evada – Let’s Love | Official Video

David Guetta și Sia ne-au creat o lume în care putem evada. Noul videoclip SF al piesei „Let’s Love” este oaza de iubire și compasiune la care putem apela atunci când avem nevoie de un refugiu.

După mai multe colaborări de succes, precum „Titanium”, „Flames”, „She Wolf” și „Bang My Head”, David Guetta și Sia își folosesc din nou forța creativă pentru a aduce publicului alinare în vremuri apăsătoare. „Let’s Love” este o piesă ce debordează de optimism, David Guetta simțind că avem cu toții nevoie de mai multă iubire și empatie.

Noul videoclip lansat pentru acest single prezintă o paletă de culori electrizante și teme vizuale desprinse din filme ca „Blade Runner: 2049” și „TRON: Legacy”. Grupul de adolescenți din clip evadează din viața lor mondenă într-o realitate fantastică, cu lumini fosforescente, machiaj vibrant și ținute bizare.

„În această perioadă de izolare am fost extrem de inspirat să lansez muzică care să ridice spiritele. Îmi place să produc piese de club, dar în același timp, în special acum, simt nevoia să creez muzică ce transmite <>. „Let’s Love” e despre iubire, speranță și a aduce oamenii împreună și, încă o dată, Sia s-a autodepășit în interpretarea vocală”, a transmis David Guetta.

Noua colaborare a lui Guetta cu Sia vine la doar câteva săptămâni de la lansarea piesei „Riding On My Bike” a artistei australiene. Piesa face parte din proiectul caritabil „At Home With The Kids”, lansat prin intermediul Atlantic Records.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *