Deep Purple mizează pe clasica temă a astronautului venit din altă epocă în prezent – „Throw My Bones”.

Deep Purple tocmai a lansat primul single de pe viitorul său album, „Throw My Bones”. Acest single progresiv jucăuş cu acordurile de chitară primeşte un videoclip distopic, care mizează pe clasica temă a astronautului venit din altă epocă în prezent.

„Throw My Bones” este cel mai nou single Deep Purple, care promovează albumul „Whoosh!”. Acesta va debuta pe 12 iunie 2020 şi ar fi trebuit să fie promovat printr-un turneu al legendarului grup britanic, dar din cauza coronavirusului nimic nu e sigur. Videoclipul prezintă un astronaut proiectat din trecut direct în epoca noastră, a vanităţii, selfie-urilor, a statului pe telefon, a poluării şi a ignorării seamănului de lângă tine. Este un clip despre alienare şi mersul astronautului singuratic care ajunge în cele din urmă în deşert, la propriu şi figurat.

La final se dezvăluie şi ceea ce pare a fi coperta viitorului LP, cu un astronaut care se dizolvă în eter. Noul LP va debuta prin casa de discuri earMUSIC şi duce discografia Deep Purple la 21 de materiale. Şi acest album a fost produs de către canadianul Bob Ezrin, cunoscut pentru colaborări excelente cu Kiss, Pink Floyd şi Alice Cooper. Acelaşi Ezrin a lucrat şi la ultimele două albume de studio Deep Purple, „Infinite” din 2017 şi „Now What!?” din 2013.

„Whoosh!” va fi disponibil sub formă de de mediabook CD+DVD, incluzând şi un documentar de o oră „Roger Glover And Bob Ezrin In Conversation”. Ca bonus este oferită şi întreaga reprezentaţie de la Hellfest 2017 sub formă de video. Există şi o variantă de album 2LP+DVD, box set şi cea digitală.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *