Delia a lansat încă un single de pe noul său album, „FLEX”

Delia a lansat încă un single de pe noul său album, „FLEX”. După o colaborare cu Antonia acum muziciana colaborează cu sora sa, Oana Matache pe piesa „Jimmy Samurai”.

Greu de clasificat acest single într-un anumit gen muzical, dar aş spune că este rock balcanic cu influenţe orientale. Poate „Jimmy Samurai” este versiunea de Cyberpunk 2077 adaptată unei excursii în Rădăuţi sau Petroşani. Avem şi cameo-uri în videoclip şi trebuie să te uiţi cu atenţie pentru a o vedea pe Antonia printre dansatorii de lângă Delia şi Oana Matache.

De remarcat şi cât de mult seamănă vocea Oanei Matache cu a Deliei. E clar pe ce merge clipul: female empowerment, manifestat prin costume a la Mad Max, mânuirea unui baros sau dominarea peisajului fonic prin porta voce de către cele două protagoniste. Apar şi bărbaţi la bustul gol care pun de un Fight Club într-o benzinărie de margine de oraş. Maşinile tunate şi motocicletele cu drifturi sunt de asemenea personaje în această poveste.

Piesa „Jimmy Samurai” e în aceeaşi venă cu „SKNDL”, colaborarea cu HDVNS lansată în luna mai. De altfel Delia mai are o colaborare cu HVNDS şi pe albumul acestora, „Sintetic”.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *