Delia și Antonia lansează videoclipul oficial al piesei “eRai”, prima colaborare a celor două artiste

Delia și Antonia prezintă fanilor videoclipul oficial de la „eRai”, prima piesa care marchează colaborarea mult așteptată a celor două artiste.

„eRai” a fost compusă de Delia și Alex Cotoi, versuri Delia, producție Alex Cotoi. Videoclipul a fost regizat de Bogdan Daragiu și Delia, DoP Bogdan Daragiu, producție video Luca’s Art Film.

Echipele de beauty și styling ale celor două artiste au fost formate din Claudiu Burcă (make-up), Ștefan Tudor (Hair) și Cristina Crăciun (styling) pentru Antonia și Hilke Muslim (styling) pentru Delia.

Piesa „eRai” este parte din albumul Deliei care se numește „Flex” și care include 13 piese: „Gustul care te fură”, „OTZL GLTZ”, „Lololo”, „Sirena Apelor”, „Nu pot”, „Flex”, precum și colaborările cu HVNDS pentru „SKNDL”, „Tot ce vrei” cu Adrian Despot”, „Jimmy Samurai” cu Oana Matache, „Fără Te merau” cu Connect-R, „Cum am știut” cu Killa Fonic și „Cum era” cu NANE.

„eRai” a fost interpretată în premieră de cele două artiste pe scena de la Mina Museum unde Delia a lansat albumul într-un show special. Concertul integral este disponibil pe canalul de YouTube al Deliei.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *