„Deschidem luna îndrăgostiților cu o piesă Vintage” Edward Sanda & Lidia Buble | Official Video

Edward Sanda și Lidia Buble au lansat o piesă de dragoste, intitulată ”Vintage”. Melodia marchează prima colaborare a celor doi artiști și vine acompaniată de un videoclip în regia lui Ionuț Trandafir.

Noul single „Vintage” a fost compus de Sandor Biro, producător muzical cunoscut pentru piese precum „Dansează amândoi” (Nicole Cherry), „Ce are ea” (Delia), „Tu” (Lidia Buble). Videoclipul melodiei a fost filmat la Palatul Mogoșoaia și a fost regizat de Ionuț Trandafir.

„Colaborarea cu Lidia mi-am dorit-o dintotdeauna. „Vintage” vorbește despre felul în care se completează sufletele pereche, despre dragostea sinceră și eternă. Cred că această piesă reflectă povestea fiecărui om care iubește și sper că vă veți regăsi în ea”, declară Edward Sanda.

„Acum doi ani, mi-am dorit prima oară să colaborez cu Edward Sanda, însă n-a fost să fie. De atunci, am crescut amândoi și am creat foarte multă muzică. Acum deschidem luna îndrăgostiților cu o piesă „Vintage”, dar mai actuală ca niciodată”, adaugă Lidia Buble.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *