Două case au fost afectate de un incendiu.S-a întâmplat la Moldova Veche.

Pompierii carășeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu, care a cuprins două locuințe, în localitatea Moldova Veche. Incendiul a pornit de la un apart de gătit lăsat nesupravegheat și a cuprins și casa învecinată. Din fericire nu au fost victime , doar importante pagube materiale.Conform purtătorului de cuvânt al ISU Semenic:”
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Secției Moldova Nouă, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor, ardea acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 25 mp, o anexă de aproximativ 15 mp, precum și acoperișul casei alăturate pe o suprafață de aproximativ 120 mp.

Datorită intervenției prompte a pompierilor, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fiind salvate din calea flăcărilor restul casei de locuit de la care a izbucnit incendiul (pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp) și încăperile, formate din 3 camere, o bucătărie și baie, din casa alăturată la care s-a extins incendiul. Cauza probabilă de producere a incendiului o reprezintă un aparat de gătit lăsat nesupravegheat. „

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *