Dua Lipa revine cu „Don’t Start Now”, poate cea mai funky piesa a toamnei | Official Music Video

Una dintre reprezentaţiile live memorabile de la MTV EMA 2019 a fost cea a artistei Dua Lipa. Aceasta a cântat piesa „Don’t Start Now”, care a luat Internetul cu asalt prin ritmurile sale catchy. Melodia are şi un videoclip la fel de vibrant.

„Don’t Start Now” este poate cea mai funky piesa a toamnei, cu un bas care l-ar face mândru şi pe Flea de la Red Hot Chili Peppers. La bază este un track pop, dar combină puternice elemente disco şi funk. Dua Lipa este protagonista videoclipului, schimbând o serie de decoruri, ca într-o piesă de teatru. Artista apare dansând într-un club plin de oameni, într-o mare de petrecăreţi.

O vedem apoi în mijlocul unei petreceri cu tematică vintage, urmărită de ochii tablourilor şi evadând din acest mediu ciudat. Muziciana nu se opreşte o secundă şi se tot unduieşte în faţa camerelor şi în mulţimea care dansează plină de energie. „Don’t Start Now” este un single extras de pe viitorul LP al artistei, al doilea din cariera sa. Dua Lipa numeşte acest release „un nou capitol” şi îl asociază unui nou sunet.

Acesta este şi primul single de pe noul disc, despre care nu avem detalii încă. Într-un interviu recent, Lipa a declarat că a înregistrat 50 sau 60 de piese pentru LP-ul viitor, deci va avea serios de triat track-uri. 2019 a fost un an excelent pentru britanica cu origini albaneze. Aceasta a câştigat premiile Grammy „Cel mai bun artist nou” şi „Cea mai bună piesă dance” pentru melodia „Electricity”, alături de proiectul Silk City.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *