Dua Lipa savurează o cafea, în vreme ce sute de „simps” îi respiră în ureche – „Training Season”

Dua Lipa începe weekend-ul devreme cu o piesă nouă, una ritmată, care pare ideală pentru un trailer de film sau o defilare de modă. Se numeşte „Training Season”, iar acțiuea videoclipului este centrată în jurul experienţei de la o cafenea.

Cei care au ascultat „Training Season” s-au dus imediat cu gândul la ABBA şi cu siguranţă e ceva aici de anii ’80, de disco şi pop suedez. E şi un crescendo ca la EDM, doar că nu se finalizează cu vreun drop. Dua Lipa apare în videoclip savurând un ceai sau o cafea la o cafenea, în vreme ce sute de priviri o urmăresc şi sute de „simps” îi respiră în ureche.

Starul pop de 28 de ani ne-a oferit abia al doilea single de pe noul său album, după ce ne arătase un teaser al său la ceremonia Grammy 2024. Versurile sunt chiar despre viaţa amoroasă a artistei, aşa cum explică şi ea:

Am fost la o serie de întâlniri proaste şi ultima a fost picătura care a umplut paharul. Următoarea dimineaţă am ajuns la studio, unde Carolinne Ailin şi Tobias Jesso Jr, colaboratori ai mei m-au întrebat cum a fost. Imediat am declarat „Sezonul de antrenament s-a încheiat!” şi apoi s-a bârfit despre date-uri, s-a râs şi totul s-a legat rapid de acolo.

Dua Lipa spune şi că melodia are mai multe semnificaţii, pe lângă a spune bărbaţilor cum se face dating-ul corect. E şi despre faptul că s-a încheiat cu „antrenamentul”, iar tânăra a crescut cu fiecare experienţă. Videoclipul cel nou a fost regizat de câte Vincent Haycock, iar la piesă a lucrat şi Kevin Parker de la Tame Impala.

Primul single de pe viitorul album a debutat la final de an 2023, „Houdini” fiind foarte catchy, iar videoclipul etalând o schimbare de look a artistei. Cei care ascultă cu atenţie aceste track-uri au găsit influenţe de la hiturile ABBA „Voulez-Vous” şi „Gimme Gimme Gimme”. Floricelele de pian amintesc de ce făcea creatorul de magie de la ABBA, Benny Anderson pe multe hituri, inclusiv „Dancing Queen”.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *