Duetul lui Andrea Bocelli cu Dua Lipa, ”If Only”, reușește să captiveze atât fanii muzicii clasice | Official Video

Duetul lui Andrea Bocelli cu Dua Lipa se bucură de un videoclip ce surprinde emoția interpretării celor doi artiști. Frumoasa baladă ”If Only” reușește să captiveze atât fanii muzicii clasice, cât și ai muzicii pop.

Cu prilejul acestei colaborări, o putem asculta pe Dua Lipa cântând pentru prima oară în limba italiană. Artista reușește să completeze vocea puternică a lui Andrea Bocelli, prin interpretarea sa aducând un plus de sensibilitate baladei ”If Only”.

Duetul celor doi se regăsește pe albumul ”Si”, unul dintre cele mai intime și personale materiale de studio ale tenorului. Discul a fost lansat pe 26 octombrie și s-a plasat pe prima poziție în topul american Billboard 200, o nouă reușită în vasta carieră a lui Andrea Bocelli.

”SUA este acea țară în care tatăl meu a visat să mă vadă cântând. Și câtă dreptate a avut să-și dorească asta, dacă luăm în considerare dragostea și respectul pe care le-am primit de la oamenii din această țară, de-a lungul anilor.

Când m-am trezit în această dimineață, am primit vestea că „Sì” a ocupat primul loc în topul american. Niciodată nu s-a mai întâmplat ca un album al meu să urce atât de sus în acest clasament.

Cu inima plină de recunoștință, gândurile mele se adresează tuturor celor care au ales să spună „Sī” (Da) ultimei mele creații. Aș dori să le mulțumesc tuturor, unul câte unul, și vă rog să-mi permiteți să fac acest lucru, chiar dacă numai simbolic”, a declarat Andrea Bocelli la aflarea veștii că discul său a fost atât de apreciat în America.

Andrea Bocelli și-a început cariera în 1994, la Festivalul San Remo, unde a câștigat cu piesa Calmo della Sera, secțiunea Nou veniți. După festival, cântărețul lansează albumul de debut intitulat Calmo della Sera. Odată cu lansare piesei Con te Partiro, în 1996, Andrea Bocelli începe să fie apreciat la nivel internațional. De altfel, această piesă a devenit ulterior Time to Say Goodbye, celebrul duet cu Sarah Brightman.

De-a lungul carierei, Bocelli a susţinut numeroase concerte în toată lumea, de la teatrele mici în aer liber din Italia, în care a cântat operă clasică, la cele 220 concerte din Germania în 1997. Aclamat de la Centrul J.F.K., Washington D.C la Londra, Arena O2, Andrea Bocelli lansează în 2015 turul pentru promovarea ultimului său album, ”CINEMA”, un proiect imens în toată lumea, cu o viziune remarcabilă, o acoperire media fără precedent şi un număr colosal de concerte – de la Jakarta, Seoul, Tokyo la Bratislava, Budapesta şi Bucureşti.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *