Ed Sheeran continuă seria pieselor cu priză la public lansând „Shivers”

Vocea lui Ed Sheeran rămâne inconfundabilă, însă producția și direcția muzicală se schimbă de la un album la altul. După „Bad Habits”, o piesă pop-dance ce merge pe firul valului retro aflat încă în vogă, Ed continuă cu o nouă melodie produsă pentru a avea succes pe radio. „Shivers” este, în esență, o piesă de dragoste, dar care devine un imn pop-dance exploziv după retușurile de studio. Această efervescență tipic adolescentină este transpusă de Dave Meyers în videoclipul piesei, care creează impresia unei povești dezlânate, în realitate clipul fiind perfect acordat la cerințele publicului tânăr.

„Am realizat clipul ăsta împreună cu Dave Meyers, cu care am filmat și clipul piesei „Bad Habits”. Rezultatul este în aceeași măsură de nebunesc și lipsit de constrângeri. Minunata Anna Sophia Robb apare și ea în videoclip, a fost atât de distractiv să-l filmăm împreună. Sperăm să vă placă, nu mă întrebați ce semnificație ascunde sau despre ce e vorba în clipul ăsta pentru că nu am nici cea mai vagă idee”, a declarat Ed Sheeran.

Piesa „Shivers” se regăsește pe albumul „=”, pe care Ed îl va lansa la finalul lunii octombrie. Discul conține 14 piese, inclusiv single-ul dance „Bad Habits”. Produs de Ed, FRED și Johnny McDaid de la Snow Patrol, discul a fost înregistrat în Suffolk, Londra, Suedia și LA.

„Cel de-al patrulea album de studio, „=”, apare pe 29 octombrie și poate fi precomandat de pe toate platformele, fiind disponibil ca CD, vinyl și casetă. Am început să compun piese pentru acest album și să le înregistrez în iunie 2017. A fost un proces foarte, foarte lung. Am trecut prin iubire, pierdere, o nouă viață, durere și toate emoțiile existente între acestea pe perioada înregistrării acestui album și simt că e un material al maturizării. N-am mai fost niciodată atât de mândru de ceva la care am lucrat, sau mai entuziasmat/emoționat ca voi să-l auziți.”

Post Author: www.banatfm.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *