Elena a colaborat cu rapperul Absolute pentru noul single ”Lalla” | Official Video

Elena a colaborat cu rapperul Absolute pentru noul single ”Lalla”. Filmat în însoritul Madrid, videoclipul melodiei ne face să uităm că suntem în plin noiembrie și ne deschide apetitul pentru o vacanță de vară.

Versurile piesei ”Lalla” sunt scrise de Absolute și Ovidiu Bistriceanu, iar muzica este scrisă de Laurențiu Duță, Cristian Tarcea și Ovidiu Bistriceanu. În regia lui Alex Ceaușu, filmările videoclipului au avut loc în Madrid și au durat două zile.

”Mă bucur că lansez un single atât de fresh, de data asta alături de un super rapper, Absolute. La filmări a fost nebunie, am descoperit niște locații foarte tari, iar cel mai mult mi-a plăcut muzeul de graffiti, arată foarte cool și chiar sunt oameni talentați”, mărturisește Elena.

”Sunt fericit că am putut să-mi pun amprenta și să ofer o parte din stilul meu nord-american în cel mai nou single al Elenei”, adaugă Absolute.

De-a lungul timpului, Elena a lansat hituri precum “Body Song”, “Ecou”, “Antidot”, “Autograf”, ”Până dimineața”, care au cucerit publicul și posturile de radio din România. Mai mult decât atât, Elena a ocupat primele poziții în topurile de specialitate din țări ca Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia cu piese ca “Mamma Mia”, “Midnight Sun” și “Senor Loco”.

Sam Halaby aka. Absolute s-a născut și a crescut într-o familie libanezo-canadiană din Edmonton, Canada. S-a mutat în Vancover pentru a lucra cu Chin Injeti, producător care a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Dr. Dre, Drake și Pink. Au urmat apoi colaborări cu producători și compozitori de succes precum Troy Samson, Craig Smart și Ovi.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *