Elena Gheorghe revine cu o piesă nouă în limba armânească, intitulată „Ela Ela” | Official Video

Elena Gheorghe revine cu o piesă nouă în limba armânească, intitulată „Ela Ela”. Artista continuă succesul obţinut în urmă cu două luni, cu o altă piesă în acelaşi registru, „Luna Albă”.

„Ela Ela” este o veritabilă mostră de muzică şi cultura armânească, care a început să fie mai des amintită şi abordată pe plan local. MC Bean de la Subcarpaţi şi Suie Paparude a inclus des elemente armâneşti în creaţiile sale. În interviuri a explicat originile şi bogăţia tradiţiilor şi graiului armân. Elena Gheorghe îmbină tradiţiile, portul şi sunetul clasic al acestei comunităţi pe „Ela Ela”.

Melodia este un duet în anumite secţiuni, vocea Elenei îmbinându-se cu cea a unui solist, îmbrăcat în port popular. Ca şi în clipul „Luna Albă”, muziciana apare într-o superbă rochie tradiţională, cu umeri ampli şi un brâu care fură privirile. Artista a devenit exponentul muzicii macedo-româneşti şi piesa proaspăt lansată e deja aproape de Trending pe YouTube.

De altfel şi ultimul single a fost foarte bine primit, având 9.3 milioane de vizualizări. Muzica noii melodii este compusă de către Dani Peanci, iar acest proiect muzical este un cadou pentru bunica Elenei. Aceasta a crescut-o pe cântăreaţă şi a învăţat-o tradiţiile şi graiul armânesc. Artista nu este la primul proiect de gen, lansând încă din 2008 primul său album de muzică macedo-românească.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *