Eminem a lansat videoclipul piesei „Doomsday 2”

Eminem a lansat videoclipul piesei „Doomsday 2”, care s-a dus direct în Trending după doar 14 zile. Are 7.3 milioane de vizualizări şi reaprinde disputa lui Em cu Benzino.

Regizat de Cole Bennett, videoclipul îl prinde pe Eminem îmbrăcat neobişnuit de elegant, parcurgând o clădire care se dezintegrează. Shady are 51 de ani şi a decis să opteze pentru un flow ceva mai lent pentru acest track, decât cel legendar de rapid de pe „Godzilla”. Clipul „Doomsday 2” a fost realizat în colaborare cu Lyrical Lemonade şi cu Def Jam Recordings şi apare pe albumul „All Is Yellow”.

Câştigător a 15 premii Grammy, Eminem apare în videoclip alături de câteva cameo-uri de marcă: Big Sean, Swae Lee, JID, Cordae, Babytron, Denzel Curry şi mulţi alţii. Cole Bennett, fondatorul Lyrical Lemonade este la al cincilea videoclip asociat unui single de pe albumul ce a debutat în ianuarie 2024. Până la urmă se poate spune că avem de-a face cu un disstrack la adresa lui Benzino, un rapper rival şi producător.

Eminem se duce şi mai departe şi o atacă pe fiica rapperului Benzino, Coi Leray, făcând aluzie şi la problemele sale financiare. Shady nu e străin de atacuri de genul, fiica sa fiind ţinta a multe disstrack-uri, dar care au primit şi răspuns muşcător pe măsură. Disputa dintre Eminem şi Benzino datează din 2003. Cei doi se împăcaseră totuşi public în 2022.

Cole Bennett primeşte un tribut inclusiv în versurile lui Em. El e mai regizat videoclipuri pentru piesa „Doomsday”, colaborare cu Juice WRLD şi Cordae în 2023. Plus „Guitar In My Room”, claborare cu Lil Durk şi Kid Kudi. Apoi şi-a pus amprenta pe „Hello There”, cu Corbin la microfon, Lil Tracy şi Black Kray.

Cu puţin înainte de lansarea albumului a lansat şi un videoclip pentru „Stop Giving Me Advice”, colaborare între Dave şi Jack Harlow.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *