Emoțiile au continuat astăzi pentru absolvenții de liceu care au susținut a doua probă din cadrul examenului de Bacalaureat, la matematică sau istorie

Examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamnă, a continuat astăzi, cu proba obligatorie a profilului, respectiv la matematică sau istorie.

În Caraș-Severin, în total, la toate probele, aproape 560 de candidați s-au înscris pentru a susține examenul, în 3 centre organizate, la Colegiul Național „C. D. Loga” din Caransebeș, la Colegiul Național „Diaconovici Tietz” din Reșița și la Liceul Tehnologic „Mihai Novac” din Oravița.

Mâine, 18 august, are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar pe 19 august, absolvenții care au urmat studiile într-o limbă a minorităților naționale vor susține proba la limba și literatura maternă.

Probele orale se vor susține în perioada 22-29 august, iar pe 31 august se vor afișa rezultatele. Tot în aceiași zi, cei nemulțumiți de rezultate pot depune contestații.

Rezultatele finale se vor afișa pe 3 septembrie.

Nota minimă de promovare, pentru fiecare disciplină, este 5, iar media finală pentru promovarea examenului este minimum 6.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *