Eternul romantic Liviu Teodorescu, tocmai a lansat piesa „Pe Curând”

„Pe Curând” este prima piesă de pe noul material al lui Liviu Teodorescu, „LiTe Moments Vol. 4”. Artistul ne-a obişnuit deja ca în fiecare vară să lanseze un EP „LiTe Moments”, o colecţie de 3 piese care te pot transporta în alte lumi, te pot relaxa şi face să visezi. Noul single poate fi considerat o piesă de „adio”, dar şi de „rămas bun”, între doi îndrăgostiţi care trebuie să se separe pentru o perioadă.

Pe fundal se aude un bas de R&B şi o chitară discretă, melancolică, care completează bine vocea lui Liviu. Acesta cântă despre „praf de stele”, „galaxii prin care ne-am pierdut” şi „separarea a două suflete pereche”. Piesa pop a fost compusă şi scrisă de către Liviu Teodorescu, iar mix-ul şi master-ul piesei au fost realizate de către Max Kissaru. Videoclipul a fost regizat de către Loyal Trip Cartel şi îl are în prim plan pe Liviu alături de trupa sa, într-un decor văratic şi romantic, cu ţinute elegante pentru artişti.

Referitor la „LiTe Moments”, Liviu Teodorescu a declarat:

Deja e o tradiție ca în fiecare an să lansez #LiTeMoments. E un proiect care mă reprezintă și care mă face fericit. E ca un refugiu muzical, în care îmi permit să lansez orice îmi doresc. Și, culmea, piesele astea au ajuns cel mai mult la sufletele oamenilor. Abia aştept!

Post Author: www.banatfm.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *