Eu cobor la etajul 6,5 vă rog! Jean Gavril a lansat „Sex în lift” | Official Video

Despre videoclipul piesei „Sex în lift”, Jean Gavril a spus: „Am vrut să redăm o imagine reală a ceea ce se întâmplă, de aceea am folosit săruturi reale, pe bune, cu limba, cu drag.” Mai multe detalii puteți afla în articol.

Compusă de Jean Gavril și produsă alături de Cazan Șerban și Nagy Lucian în studiourile HaHaHa Production, „Sex în lift” continuă nouă direcție muzicală a artistului, ce îmbină influențe alternative, indie, funk și pop, lăsându-și amprenta unică în peisajul muzicii autohtone.

„Momentul ăla când intri într-un lift cu o persoană străină și te întrebi oare cine este, ce face, unde merge, hmm … arată bine, miroase bine… și mintea îți fuge departe.

Uiți pentru o secundă de lucrurile din jur, scurt și intim, între 4 pereți foarte apropiați unul de celălalt, respirând același aer.
Piesa asta este inspirată de discuțiile nice sau awkward ce pot avea loc într-un lift, fie pe timp de zi sau noapte, fie îmbrăcăți sau dezbrăcați, străini sau iubiți, cu băieți sau cu fete, înainte ca ușile să se deschidă din nou și realitatea să între înapoi în lift. Dar cine a zis să ne oprim la 2 persoane…

Ne întoarcem noaptea din club, suntem un pic amețiți toți, iar liftul ne obligă să stăm apropiați, ne ajută, oglinda ne trage înspre ea… și așa începe o călătorie ce parcă nu se mai termină.

Vă invit să urmăriți un dialog între oameni, în scurtele momente în care ne mai permitem să ne ducem departe cu gândul, și să va arăt la ce mi-a fugit mie mintea uneori când eram într-un lift.

Eu cobor la etajul 6,5 vă rog.” a declarat Jean Gavril.

„Cuțit la abdomen” este EP-ul de debut al lui Jean Gavril. Cu un mesaj muzical puternic, „fără perdea”, acesta conține piesele „Fată bea cu mine”, „Jale Jeane”, „Cuțit la abdomen” și „Sex în lift”. Fiecare lansare este însoțită de o poveste vizuală reprezentativă personalității lui Jean, conturată de Monolit Studio.

Jean Gavril este artistul care își spune povestea prin piesele sale, cu originalitate, oferind publicului un moment unic. Odată urcat pe scenă, acesta trăiește într-un mod aparte fiecare notă muzicală, iar creațiile sale transmit emoții și libertate.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*