Farul lui Gheorghe Hagi a transferat un fost golgheter al Champions League!

Promovată în Liga 1 feminină, Farul Constanța are planuri îndrăznețe încă de la prima participare în elita fotbalului feminin românesc. În acest sens, s-a ajuns la un acord cu una dintre cele mai importante jucătoare din istoria primei reprezentative, atacantul Laura Rus.

Lala este membră a Echipei Naționale a României. Ea s-a născut în Bocșa și a studiat la Universitatea din Reșița, unde a jucat pentru echipa universitară de handbal.

În vârstă de 35 de ani, Laura Rus se mândrește cu câteva performanțe de invidiat în carieră, printre cele mai importante fiind și titlul de golgheteră a Champions League în sezonul 2012-2013 (11 goluri).

Este cvdruplă campioană a Ciprului cu Apollon Limassol, campioană a Danemarcei cu Fortuna Hjorring în 2014, echipă cu care a câștigat și Cupa Danemarcei în același an, dar și campionă și câștigătoare a Cupei Belgiei cu Anderlecht, în 2020. În sezonul 2012-2013 a fost și golghetera campionatului cipriot.

A câștigat, de asemenea, Cupa României în 2007. Laura Rus a fost desemnată în 2009-2010 cea mai bună jucătoare din Spania. A mai evoluat pentru formațiile: Pandurii Tg. Jiu, Sporting Club De Huelva (Spania), Apollon Ladies (Cipru), Fortuna Hjorring (Danemarca), Suwon FMC și Incheon Daekyo WFC (Coreea de Sud), Sassuolo Calcio Femminile și Hellas Verona (Italia), Anderlecht (Belgia), Fortuna Becicherecu Mic, Tindastoll (Islanda).

Mult succes Lala!

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *