Feli și Jean Gavril colaborează din nou și lansează „Liberă din nou”

„Liberă din nou” este o co-producție HaHaHa Production și Cat Music. Piesa a fost compusă de Feli, Jean Gavril, Lucian Nagy și Roland Kiss. Versurile au un mesaj optimist și sunt acompaniate de o linie melodică atrăgătoare, cu influențe rock.

Feli a cochetat cu multe genuri muzicale, începând cu pop-rock în adolescență, când a fost atât vocea, cât şi compozitoarea trupei Aliens. Cântăreața a colaborat cu artiști consacrați precum Edi Schneider (DJ Phantome), Grasu XXL, Puya și Guess Who, B.U.G. Mafia, Smiley, Connect-R, Sore, Vunk, toate aceste experiențe au ajutat-o să-și definească stilul și pentru a cizela cariera solo în plină ascensiune. Muzica lui Feli traduce în versuri și sunete sentimente pe care altfel este greu să le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reușește prin piesele sale să transmită cele mai profunde emoții și trăiri.

Creația muzicală a lui Jean Gavril cucerește cu încredere inimile ascultătorilor nonconformiști de muzică rock. Emoția, tupeul și libertatea îi definesc muzica – un mix dintre energia Woodstock, ușoare influențe pop și funk-ul anilor ’60. Primele sale melodii „Totul sau nimic”, „Tocuri” și „Fată, bea cu mine” au cucerit din prima publicul român, iar piesa „Oh, Ramona” a devenit un succes internațional datorită filmului cu același nume.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *