Vorbeşte această femeie dintr-un film mut la un telefon mobil? [VIDEO]

Este călătoria în timp doar un subiect de filme science-fiction, sau ar putea deveni cândva realitate? Ca multe teorii prezentate mai întâi în cărţi şi producţii SF şi această idee ar ajunge parte a vieţii noastre de zi cu zi. Pentru că, teoretic, călătoria în timp este posibilă, ea nu contravine legilor fizicii.

Mai mult chiar, teoria relativităţii enunţată de celebrul Albert Einstein a pus bazele unor principii care, teoretic, fac posibilă această călătorie fantastică.

Cei care susţin că este posibilă călătoria în timp şi că acest lucru s-a întâmplat deja dau de multe ori care exemplu un clip cu scene de pe platoul de filmare dintr-un film mut, „The Circus” cu Charlie Chaplin. În câteva cadre apare o femeie care pare să vorbească la un obiect pe care îl ţine la ureche. Mulţi au spus că ar putea fi vorba de un telefon mobil.

Însă cel mai probabil în înregistrare apare un amplificator pentru auz Siemens, lansat cu patru ani înainte de turnarea filmului. Un produs similar a fost introdus pe piaţă în 1925 de către Western Electric.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *