Florian Rus și Nicole Cherry își unesc vocile pentru „Fără tine”, o piesă despre suferința provenită din iubire

Florian Rus și Nicole Cherry vin cu o piesă sensibilă, ce vorbește despre reminiscențele dureroase ale unei iubiri ce a luat sfârșit. „Scriu pentru tine / Și azi și mâine / Și uite așa-mi trec zilele / Dar ei n-au habar, nu știu de ce” este o parte din refrenul melodiei.

Piesa a fost scrisă și compusă de Florian Rus alături de Achi și Viky Red, producția finală fiind realizată de către Viky Red, producător bine-cunoscut pentru piesele „Rampampam”, „Ce-ți cântă dragostea”, „Îmi placi tu” sau „Spune-mi”. Videoclipul a fost regizat de Ioana Stan, alături de David Mogan (DOP), producția fiind realizată de către Loops Production.

„Fără tine” este extrasă de pe EP-ul lui Florian Rus, „Flacăra mea geamănă”. Materialul înglobează patru piese, deja lansate cu videoclip: „Dulce greșeală”, „Flacăra mea geamănă”, „Sentimente cu alcool” și „Fără tine”.

„Fără tine” vorbește despre arta care se naște din suferință. Despre golul lăsat de ceva sau cineva și tentativa de a-l umple prin muzică, poezie. E ultima piesa de pe EP-ul <> și mă bucur că pot să o împart cu Nicole Cherry”, a declarat Florian Rus.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.