Global Records continuă seria THE SESSION cu AMI și clipul piesei „Ora mea exactă”

AMI vine cu o surpriză pentru fanii ei, o piesă dinamică, pozitivă, cu un aer foarte fresh, Ora mea exactă. Clipul o prezintă pe artistă cu un look glam și plină de energie, exprimând prin muzică trăirile din versuri și intensitatea sentimentelor dintr-o relație.

„Pentru că în ultima vreme am lansat o serie de balade și mi-am obișnuit publicul cu piese mai sensibile, am simțit nevoia să vin cu ceva mai ritmat de data asta, cu un aer fresh, dinamic. Iar „Ora mea exactă” este una dintre acele piese care iți dau un vibe pozitiv. „Ora mea exactă” descrie prin prisma timpului poveștile de iubire pe care le avem și cât de reale sunt ele. „Ai știut FIX cât te iubesc” e unul dintre versurile piesei, care ne spune cu precizie intensitatea la care simțim într-o relație”, a declarat AMI.

Melodia Ora mea exactă a fost compusă de Alex Pelin și Adi Colceru – muzica, Alex Pelin și Maria Voiculescu – versuri, Adi Colceru – producție. Regia videoclipului este semnată de Șerban Racovițeanu, imaginea de Paul Tatcu, iar montajul a fost realizat de Vlad Dicianu.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *