Greu cu votul, greu cu împărțirea banilor


Banii așteptați de primăriile din județ pentru echilibrarea bugetelor veniți de la Consiliul Județean după împărțirea propunerii PSD-Pro Romania-PMP vor fi așteptați în continuare. Cel puțin asta spune președintele Romeo Dunca. Acesta spune că în debandada creată aleșii județeni au votat amendamentul făcut de Ioan Crina, însă nu și hotărârea în ansamblul ei.
„De câte ori poți umili cetățenii unor UAT-uri la o singura distribuire de fonduri tăind banii din dreptul localității lor? La noi în Caraș-Severin până acum de 3 ori. Dar se pare că povestea cu împărțirea către primării a celor 37 milioane de lei, nu e gata. Orbiți de lacomie, după ce le-a ieșit manevra cu mărul otrăvit livrat prin propunerea de hotărâre de Consiliu Județean depusă de vicepreședintele Isac Marius, membrii alianței PSD din Consiliul Județean au răsuflat ușurați. În debandada creata în plenul ședinței, cel de sus se pare că le-a anesteziat spiritul de observație tuturor. Inclusiv a vocalului și nedrept primar PSD din sala, dl Stoicu. Care bucuroși că au pus mâna pe pradă au uitat să sesizeze că respectiva hotărâre, cu distribuirea sumelor de bani, nu a mai fost supusă la vot. Și când te gândești că mai exista încă unii care nu pot crede că Dumnezeu aranjează lucrurile atunci când chiar și lui i se pare că ticăloșia e prea de tot.
În consecința și deocamdată să nu se aștepte la primării hotărârerea cu pricina, pentru că eu nu o voi semna. Din simplul fapt că ea nu exista. A fost votat amendamentul d-lui Crina și atât până la pauză . Iar după ea, am început direct cu votul bugetului . Cel puțin așa pare din înregistrarea de la ședință. Dar mai studiem. Iar dacă e așa, atunci mă mir și eu cât de rapid a apărut acest motiv de indigestie pentru cei din gasca PSD din Consiliul Județean rămași puțin surprinși după „binecuvântarea” servită la o terasă din centrul civic tunci când i-am surprins sărbătorind victoria”, a trasnsmis pe pagina sa de socializare președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *