”Grijile s-au dus”. Holograf anunță o despărțire și un nou început | Official Video

Trupa Holograf a lansat videoclipul unei piese noi, înregistrate în colaborare cu K-Gula. ”Grijile s-au dus” este un single ce anunță o despărțire și un nou început.

Pastila de energie de la Holograf e plină de subînțelesuri, „Grijile s-au dus” fiind mai puțin o piesă optimistă și mai mult o replică acidă și sarcastică într-o conversație de cuplu. În versurile piesei este descrisă o relație cu o iubită mult mai tânără, ce pune presiune pe umerii unui bărbat cu ani buni de experiență de viață.

„Te-am cunoscut la 20 de ani, / Iar diferena dintre noi era cam tot de-atâția ani. / M-ai chinuit, mi-ai spus să fiu mai viu, / Dar ce păcat, că din bătrân mai tânar nu puteam să fiu”, cântă Dan Bittman, versurile ducându-ne cu gândul, inevitabil, la relația sa cu Monica Odagiu.

Tot din versuri aflăm că Dan Bittman a luat decizia de a încheia această relație, fie ea una fictivă, ori una reală: „Vorbele tale toate / Nu mă mai dau pe spate / Îți las averea toată / Și o iau din loc”.

„Grijile s-au dus” este o piesă compusă de formație și masterizată la Simon Francis Mastering UK. Pentru videoclip, trupa a colaborat din nou cu Jurjak, acesta semnând regia și montajul.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *