În perioada sărbătorilor Pascale, polițiștii cărășeni au dat aproape 500 de amenzi, de peste 175.000 lei

Poliţiştii cărășeni au acționat zilnic, în această perioadă, pentru ca cetățenii să petreacă Paștele în siguranță.

Mai exact, începând de Vinerea Mare și până în a doua zi de Paști, ei au desfășurat aproape 70 de acțiuni și controale, în urma cărora au dat aproape 500 de amenzi, de peste 175.000 lei.

Pentru abaterile constatate la regimul rutier, au fost reținute 25 de permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au intervenit la aproape 200 de solicitări, dintre care aproape 150 primite prin Sistemul Național Unic de Apeluri de Urgență 112.

În această perioadă, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea a 10 fapte penale, fiind înregistrate peste 40 de infracțiuni, dintre care aproape 20 de infracțiuni contra persoanei, aproape 15 contra patrimoniului și peste 10 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

De exemplu, polițiștii reșițeni au oprit pentru control, în Soceni, un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, care astfel, a fost prins că s-a urcat la volan deși avea permisul de conducere reținut.

Un alt bărbat în vârstă de 22 de ani, care conducea un autovehicul, deși avea permisul de conducere reținut, a fost depistat de polițiștii din Moldova Nouă, în localitatea Moldovița.

Acum, cei 2 bărbați s-au ales cu dosare penale.

De asemenea, polițiștii din Caransebeș au observat pe strada Ardealului, un autoturism al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliție, a virat pe o altă stradă.

Aceștia au pornit imediat în urmărirea autoturismului.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 53 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Și acesta s-a ales acum cu un dosar penal.

Acțiunile polițiștilor continuă și în perioada următoare.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *