Încep lucrările la tramvai! Cum se va circula în Reșița?


Începând de miercuri, 25.05.2022, traficul din cartierul Govândari va fi închis sau restricționat, având în vedere demararea primei etape a lucrărilor de modernizare a transportului public electric efectuat cu tramvaiul. Astfel, reșițenii trebuie să știe că traficul va fi închis complet pe bulevardul Republicii între Kaufland și Victoria.
De la Victoria, de la Intersecția cu str. Progresului până la intersecția dirijată de la Intim, sensul de mers spre Centrul Civic, se restricționează circulației autovehiculelor cu excepția autobuzelor/autovehiculelor autorizate, iar sensul de mers spre Renk rămâne deschis circulației pe ambele benzi.
Pasajul Intim pe sensul de mers spre Centrul Civic se restricționează circulația autovehiculelor, inclusiv breteaua spre str. Timișoarei, iar circulația se va desfășura în dublu sens pe cealaltă bretea a pasajului. Intersecția dirijată Intim va funcționa ca sens giratoriu. Circulația autobuzelor de transport public local se va desfășura pe b-dul Muncii – str. Progresului și b-dul Republicii – Victoria – Intim și retur.
„Rugăm toți participanții la trafic să elibereze locurile de parcare stradale de pe B-dul Republicii tronson Micro III și IV și să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier. Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore” au transmis reprezentanții primăriei Reșița.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *