Începe Campania de curățenie „Reșița Curată” 2021


Primăria Reșița dă startul campaniei de salubrizare „Reșița Curată” 2021. „Acțiunea face parte din programul de activități de salubrizare din cadrul campaniei mai sus amintite care se desfășoară pe perioada 15 martie – 15 mai 2021, în care dorim implicarea cât mai multor persoane pentru igienizarea și înfrumusețarea municipiului Reșița, programul campaniei urmând a fi făcut public în timp real în funcție natura activității și de condițiile specifice acestei perioade. Voluntarii care doresc să se alăture acțiunilor de igienizare sunt așteptați sâmbătă 27 martie la ora 10ºº la intrările în municipiu și anume: Peco Mol la intrare în Câlnic, str. 24 Ianuarie acces spre cimitirul 7, poartă intrare Stadion Valea Domanului, Peco Petrom Calea Caransebeșului, Parcare Restaurant Casa Bănățeană”, au transmis reprezentanții Primăriei Reșița.

Acțiunea de salubrizare este coordonată de către Serviciul Gospodărie Urbană din cadrul Primăriei Municipiului Reșița,cu aportul voluntar al angajaților societății de salubritate S.C. SUPERCOM S.A.
„În caz de condiții meteo nefavorabile actiunea se va reprograma pentru o dată ce va fi comunicată ulterior”, se mai specifică în comunicatul transmis.

foto: arhiva

Post Author: Cristian Bistriceanu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *