INNA prezintă o super colaborare alături de VINAI și jayover – „Stuck in Limbo”

Nu ești pregătit pentru asta! Fii gata să apeși butonul de play din nou și din nou, pentru că INNA aduce vara din ce în ce mai aproape și e pregătită să te dea peste cap cu această colaborare impresionantă pentru „Stuck In Limbo”, alături de VINAI și jayover.

Această colaborare vibrantă între artiștii de renume INNA, VINAI și jayover promite să cucerească ringurile de dans pe tot parcursul verii, conturând o poveste ce se învârte în jurul sentimentelor de confuzie și incertitudine, prin ritmurile sale contagioase și melodiile hipnotice. Piesa începe cu un ritm vibrant și pulsant, captivând imediat atenția auditorului. Energia este molipsitoare, creând fundația ideală pentru o capodoperă care să zguduie ringul de dans. Vocea distinctă a INNEI se înalță deasupra muzicii, transmițând versurile care surprind perfect momentul unei situații neașteptate.

Piesa, un impresionant remake al hitului „Piano in the Dark” de Brenda Russell, a fost scrisă de Brenda Russell, Scott Cutler, Jeff Hull, Ida Botten, Molly Irvine, Giacomo Uber și produsă de VINAI, Giacomo Uber, Andy Dust.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *