INNA prezintă „Queen Of My Castle” în colaborare cu Kris Kross Amsterdam

INNA revine cu o nouă colaborare, de data aceasta cu Kris Kross Amsterdam, pentru „Queen Of My Castle”. Piesa este un omagiu adus clasicului din 1997 – „King Of My Castle” de la Wamdue Project, care a câștigat popularitate mondială cu remixul lui Roy Malone din 1999. Acum, Kris Kross Amsterdam și INNA adaugă propriul lor twist piesei.

După o serie de hituri globale, incluzând „Sex” cu Cheat Codes, „Whenever” împreună cu Conor Maynard și Shaggy și „How You Samba” alături de Sofía Reyes și Tinie Tempah, piese care în total au acumulat peste 250 de milioane de stream-uri pe Spotify, a venit momentul pentru colaborarea cu INNA.

„După colaborări internaționale cu artiști precum Shaggy, Tinie Tempah, Conor Maynard și Ty Dolla $ign, și după colaborarea noastră cu Sofía Reyes, a venit momentul pentru următorul superstar! Desigur, am fost mereu fani ai hiturilor fenomenale ale INNEI și am întâlnit rar o colaborare atât de armonioasă și profesionistă. Rezultatul vorbește de la sine: <> este un imn al verii, de la Olanda la România și sperăm, chiar mai departe.”, declară Kris Kross Amsterdam.

INNA adaugă: „Sunt super entuziasmată de această colaborare cu Kris Kross Amsterdam și de această piesă care va rămâne în timp! Vreau să o dedic tuturor reginelor de pretutindeni! Și regilor lor. Peace and love.”

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *