INNA revine cu o piesă melancolică, „Flashbacks”

INNA a lansat videoclipul noului single „Flashbacks”, o piesă melancolică ce a depășit deja 100.000 de stream-uri pe Spotify. Filmat în Dubai, la Palazzo Versace, dar și la domeniul Manasia, clipul o prezintă pe artistă într-o ținută senzuală, cântând despre o iubire pierdută.

Pentru videoclipul „Flashbacks”, INNA a lucrat cu Bogdan Păun (regizor) și Alexandru Mureșan (DoP) de la NGM Creative. Producția video este semnată de Loops production, clipul fiind filmat în Dubai, la începutul acestui an.

Piesa „Flashbacks” face parte de pe albumul „Heartbreaker” care include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei. Cele 10 piese se numesc „Maza Jaja”, „Heartbreaker”, „One Reason”, „Flashbacks”, „You and I”, „Beautiful Lie”, „Gucci Balenciaga”, „Sunset Dinner” și „Thicky” și pot fi descărcate de pe majoritatea platformelor de streaming.

„Flashbacks” se bucură de susținerea fanilor din toată lumea și are peste 100 000 de stream-uri pe Spotify, iar în Rusia este pe locul 25 în top Shazam.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *