Irina Rimes a lansat cea de-a doua piesă de pe noul album, “Cosmos” – Dans | Visual

Irina Rimes, una dintre cele mai talentate artiste din România, a lansat cea de-a doua piesă de pe noul album, “Cosmos”.

“Dans” este o coproducție Quantum Music și Global Records. Piesa urmează stilul inconfundabil al artistei. Așa cum și-a obișnuit publicul, Irina Rimes își pune sufletul pe hârtie și transmite mesaje puternice prin intemediul muzicii sale, fapt ce îl regăsim și în “Dans”.

“Dans” a fost piesa mea preferata de când a apărut și până acum. Am făcut-o într-o joacă împreună cu Alex Cotoi. Astăzi se împlinește un an de când s-a născut și, ca o coincidență, în momentul în care scriu acest comunicat, compun pentru a doua oară în studioul în care am compus această piesă, acum un an de zile. E specială pentru mine din motive profesional-personale, dar nu neapărat datorită mesajului, ci a valorii pe care o are în contextul frumoasei și fructuoasei prietenii cu producătorul meu de suflet, Alex Cotoi”, a declarat artista.

Videoclipul piesei “Dans” a fost realizat de MOPI Studio și NGM Creative. Clipul este o animație ce subliniază starea personală în care te retragi în propria minte și îți construiești lumea ta. În acest videoclip este prezentat un personaj fără identitate ce se află singur într-o lume imaginară în care se regăsește. Deși piesa se referă la un dans în doi, în videoclip este un singur personaj ce se lasă dus de val și se exprimă exact așa cum este el, știe că nimeni nu îl vede pentru că este singur în lumea lui și dansează cu el însuși în reflexiile oglinzilor din oraș.
Irina Rimes a lansat cartea-album “COSMOS” în cadrul unui spectacol muzical intim unde, prin intermediul pieselor, artista și-a condus invitații într-un alt cosmos, în cosmosul ei. „COSMOS” reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile Irinei, exprimate atât prin intermediul pieselor ce se regăsesc pe album, cât și prin intermediul poeziilor din cartea albumului.

Irina Rimes ne-a cucerit cu single-ul “Visele”, apoi cu trilogia muzicală “Iubiri Secrete”, cu primul material discografic, “Despre el”, cât și cu cel mai recent album, “Cosmos”. O voce de neuitat și un artist complet, Irina Rimes scrie versuri, compune și colaborează cu multe dintre vedetele din muzica românească. Hit-urile lansate de INNA, “Cum ar fi”; Raluka, “Ieri Erai”; Antonia, “Dor de tine”; Alina Eremia, “Poartă-mă” sau Andra, „Sunt puternică” poartă semnătura Irinei Rimes.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *