Irina Rimes, artista care s-a impus cu stilul său muzical aparte și imaginea conceptuală, a lansat “Nu Știi Tu Să Fii Bărbat”

Irina Rimes, artista care s-a impus cu stilul său muzical aparte și imaginea conceptuală, a lansat astăzi noul său single. “Nu Știi Tu Să Fii Bărbat” este o piesă de suflet, pe care artista a compus-o și care se va regăsi pe cel de-al doilea album al Irinei, intitulat ’Cosmos’.

“Nu Știi Tu Să Fii Bărbat” este o piesă veche pe un subiect demult uitat, o piesă pe care nu am avut niciodată curajul să o cânt, dar mai ales să o arăt și altora. Este o piesă despre un om anume, și nu despre toți bărbații. ” declară Irina.
Irina Rimes va lansa cel de al doilea material discografic din carieră, “Cosmos”, la începutul lunii decembrie, în cadrul unui eveniment aparte, la care își va spune povestea împletind muzica și poezia. Alături de ea se vor regăsi prietenii, familia, echipa sa, colegii din industrie și publicul ce îi ascultă muzica. Artista a pregătit alături de echipa sa un nou concept de show, în semn de mulțumire pentru cei ce se regăsesc în piesele scrise de ea.

“Nu Știi Tu Să Fii Bărbat” este o coproducție Quantum Music și Global Records, pentru care Irina Rimes a colaborat cu Costin Bodea și Alex Cotoi. Piesa urmează stilul inconfundabil al artistei, sensibil și încărcat de emoție.

Videoclipul piesei “Nu Știi Tu Să Fii Bărbat” transmite un mesaj puternic, ascuns în spatele unui vizual impresionant. Seria de imagini simbolice începe cu Irina, înfățișând-o pe faimoasa Mona Lisa, și continuă cu un cadru spectaculos, produs în totalitate din efecte speciale ce au fost folosite pentru prima dată în producția unui videoclip românesc.
Acesta a fost realizat de echipa NGM Creative și regizat de Bogdan Paun, DOP Alex Muresan, Styling: Olivia Stoica, make-up and hair: Alex Ifimov.

Irina Rimes ne-a cucerit cu single-ul “Visele”, ce a ocupat prima poziție a topurilor radio și TV din România. Ulterior, artista a compus și lansat nu una, ci două trilogii, ‘Iubiri secrete’ și ’Trilogia II’. În anul 2017, ea a lansat primul său album, ‘Despre el’. Bazat pe poveștile și trăirile Irinei, materialul conține 10 piese, completate de un scurt metraj video. Piesele ce îl compun sunt: ‘“Bandana” feat. KillaFonic, “Bolnavi Amândoi”, “Cosmos”, “Octombrie Roșu” și “Eroii Pieselor Noastre”. Toate acestea s-au clasat în topul căutărilor Youtube încă din ziua lansării, iar ‘Bolnavi amândoi’ a ocupat mai multe săptămâni la rând prima poziție a topurilor radio și TV.

Antrenor Vocea României și artist complet, Irina a scris de-a lungul ultimilor ani versuri și muzică pentru artiști celebrii. Printre hiturile semnate de ea se numara: INNA (‘Cum ar fi’), Raluka (“Ieri Erai”), Antonia (“Dor de tine”), Alina Eremia (“Poartă-mă”) sau Andra („Sunt puternică”).

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *