Iubirea în formele ei cele mai diverse te transformă și îl transformă și pe cel de lângă tine. Delia feat. The Motans – Ramai | Official Video

Un nou single Delia bucură fanii din toată țara, o piesă de dragoste emoționantă, intensă, cu un videoclip puternic și sensibil în același timp.

Aflată în plin turneu național “Acadelia”, artista revine cu single-ul “Rămâi”, o colaborare cu The Motans.

“Rămâi” a fost compusă de The Motans și Delia și produsă de Alex Cotoi, cu care cei doi artiști au mai lucrat pentru piese precum “Despablito”, “Da, mamă”, “Rămâi cu bine” sau “Înainte să ne fi născut”, “Friend Zone”, “Versus”.

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan de la NGM Creative, concept The Motans.

Echipa de beauty a Deliei este formată din Alex Abagiu (make-up), Livia Berceanu (hair) și Hilke Muslim (styling).

Iubirea în formele ei cele mai diverse te transformă și îl transformă și pe cel de lângă tine, devine o relație nocivă în care durerea își face loc și în care sentimentele devin incerte.

Delia dă întâlnire publicului din toată țara în primul turneu național “Acadelia”, o serie de concerte sold out care au avut loc în Timișoara, Craiova, Iași, Brașov, Galați, Bacău, Târgu-Jiu și Piatra Neamț, după cele trei evenimente sold out care au avut loc în toamnă la Sala Palatului din București.

The Motans va susține primul concert de anvergură „The Motans Grand Concert”, pe 31 mai, la Arenele Romane, eveniment de la care nu vor lipsi piesa de debut „Versus” care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte Să Ne Fi Născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

Dintre invitații speciali anunțați deja la acest concert se numără Lucia și Irina Rimes.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *