Jean Gavril lansează „Unde ești tu”, o piesă inspirată de dificultatea menținerii unei relații la distanță

Căutarea nu se oprește, însă, doar la obiectul iubirii, ci explorează și ideea găsirii scopului individual.

„Piesa „Unde esti tu” a fost compusă și înregistrată în studiourile Hahaha Production alături de producătorul Șerban Cazan + Gabriel Stănoiu și colegul meu de trupă chitarist Angus Mihai. Este o piesă simplă ce a fost inspirată din perioada în care încă eram la distanță față de Bianca, iar ea era plecată la studii în țări străine, departe de mine și de casă.

Piesa spune povestea oricărui cuplu aflat la început de drum și portretizează greutățile prin care noi, oamenii, trebuie să trecem în această căutare continuă a scopului nostru pe Pământ. Este o piesă sensibilă și ritmată ce te poartă într-un vibe contemplativ, easy going.

Sunt foarte fericit că am făcut ceva ce nu am mai făcut niciodată într-o piesă de-a mea, și anume că am dansat, mai ales alături de una din cele mai promițătoare dansatoare și coregrafe din țară, Luana Chebeleu. Muzica și dansul sunt ceva ce ne leagă pe toți și ne aduc fericire în viața noastră, așa cum am simțit și noi atunci când am pregătit acest videoclip pentru voi, filmat de Răzvan Leucea și Șerban Vasilescu”, spune Jean Gavril.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *