JO revine în atenția fanilor cu „Iubirea mea”, o piesă ce are la bază o poveste de dragoste, însă nu una cu final fericit

„”Iubirea mea” este o piesă despre marea iubire a vieții mele, despre o experiență care va trăi veșnic în sufletul meu, cu bune și rele. Mă bucur să pot cânta lumii bucăți din sufletul meu, sper că oamenii să se regăsească și, dacă simt, să plângă și să se vindece cu această piesă”, a declarat JO.

Pentru noua melodie, JO a lucrat cu echipa HaHaHa Production, alături de care a mai colaborat în trecut pentru hituri ca „Lacrimile”, „Noapte polară” și „Caută-mă”, ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. „Iubirea mea” a fost compusă de artistă, alături de Vladimir, Juno, Liviu Teodorescu și Iova și vorbește despre o dragoste care pleacă fără să anunțe, iar durerea este cea care rămâne și îți transformă zilele într-o suferință continuă.

Melodia este însoțită de un videoclip regizat de San, ce redă în imagini povestea sensibilă a versurilor. Artista nu e la prima colaborare cu San, regizorul din spatele unor videoclipuri precum „Adio” și „Caută-mă”.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *