Întrebări esențiale despre iubirea înflăcărată de la Katie Melua, „A Love Like That”

Katie Melua începe promovarea unui nou material de studio cu single-ul „A Love Like That”, ce ne vorbește despre dilema iubirii pasionale. Melodia este lansată împreună cu un videoclip în care Katie se lasă cucerită de actorul britanic Billy Howle.

La 4 ani de la apariția discului „In Winter”, Katie Melua revine cu cel de-al 8-lea material de studio. Intitulat simplu „Album No. 8”,discul este produs de Leo Abrahams (ce a lucrat și cu Jon Hopkins, Regina Spektor, Brian Eno) și conține 10 melodii scrise de Katie Melua.

Primul single extras, „A Love Like That”, este o piesă la care au contribuit o serie de muzicieni excepționali, precum toboșarul Emre Ramazanoglu, flautistul Jack Pinter și nu în ultimul rând, The Georgian Philharmonic Orchestra. Totodată, versurile scrise de Katie se așează în matricea unui poem despre iubire, în forma sa cea mai pasională.

„Această piesă pune întrebări esențiale despre iubirea înflăcărată, <>. Înainte de a deveni o piesă despre iubirea dintre două persoane, ea a avut ca punct de pornire relația mea cu munca și pasiunea de care ai nevoie, ca artist în această industrie. După ce eu și colaboratorul meu Sam Dixon am încheiat înregistrările, m-am retras pentru trei săptămâni într-o căsuță din zona rurală a Angliei pentru a scrie versurile.

Firul narativ al piesei „A Love Like That” se continuă și în celelalte melodii de pe album. Iar în contextul iubirii, versurile vorbesc despre a avea curajul de a discuta deschis și liber”, a detalia Katie Melua.

„Album No. 8” va fi lansat pe 16 octombrie și poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al artistei.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *