Katy Perry a lansat „Daisies”, piesa ce vă va face să vă urmați visurile, în special pe cele pe care le-ați lăsat în urmă

Katy Perry a lansat piesa „Daisies”, despre care a vorbit cu câteva zile în urmă. Melodia beneficiază de un videoclip candid, în care artista ne arată noua ipostază din viața sa – aceea de mămică.

„Daisies” este prima piesă lansată ce se găsește pe viitorul album al artistei, programat să fie lansat pe 15 august. Cu tente de electropop, acompaniate de o chitară acustică, melodia a fost produsă de The Monsters & Strangerz, cunoscuți pentru colaborările cu Halsey și Zedd. Mesajul piesei este unul optimist și motivațional, vorbind despre cât de importante sunt visurile și desăvârșirea lor, în ciuda părerilor celor din jur.

„Am scris acest cântec acum câteva luni ca un memento de a rămâne hotărât asupra drumului pe care l-ai ales, indiferent de ce cred alții. Recent, a dobândit un nou înțeles pentru mine, în contextul a ceea ce trăiește întreaga lume. Fiecare dintre noi e unic în cele peste șapte miliarde de oameni, și fiecare are de spus o poveste despre ce înseamnă să fii puternic și perseverent. Piesa <> este disponibilă acum. Sper că va fi melodia care vă va face să vă urmați visurile, în special pe cele pe care le-ați lăsat în urmă”, a scris Katy Perry pe Instagram.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *