Katy Perry redevine copil în noul videoclip al piesei ”Electric”, de pe albumul „Pokémon 25”

Katy Perry redevine copil în noul videoclip al piesei ”Electric”, de pe albumul „Pokémon 25”. Cunoscuta franciză marchează aniversarea a 25 de ani de la crearea îndrăgitelor personaje japoneze prin lansarea unui LP, Katy Perry fiind unul dintre artiștii care au contribuit la realizarea acestui material.

„Electric” este o piesă pentru copilul din noi, întregul videoclip fiind o reîntoarcere la anii în care imaginația juca un rol important în dezvoltarea noastră. Fană declarată a fenomenului Pokemon, Katy Perry a acceptat imediat propunerea de a apărea pe un album cu muzică dedicată aniversării acestei francize, artista mărturisind că personajele din aceste desene și-au pus puternic amprenta asupra sa.

„Când am vizitat Cafeneaua Pokémon, în timpul turneului meu din Japonia, am devenit atât de nostalgică. M-a purtat înapoi în timp, în primii mei ani de liceu. Așa că atunci când am fost invitată să mă alătur acestui proiect, alături de Post Malone și J Balvin, am fost încântată. Temele melodiei – reziliența, aprinderea luminii interioare – mi-au ghidat viața, așa cum au făcut-o, în paralel, și povestea și personajele Pokémon. Pikachu este versiunea matură a lui Pichu, așa că în videoclip vedeți versiunea mai tânără a mea cu Pichu și pe mine, cea din prezent, cu Pikachu. Amândoi ne maturizăm, dar păstrăm o doză de jovialitate”, a declarat Katy Perry.

„Electric” este prima piesă dezvăluită de pe LP-ul „Pokémon 25 – The Album”. Materialul este programat să apară pe piață anul acesta.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *