#kla16ani(VIDEO)

Moment aniversar în familia Banat TV! Se împlinesc astăzi 16 ani de la startul aventurii media care a scris cele mai frumoase pagini din istoria televiziunii reşiţene. În cei 16 ani de activitate, perspectivele s-au modificat, iar brandul Banat a crescut spectaculos. Ceea ce nu s-a schimbat însă e respectul pentru cei care ne urmăresc, și cărora le promitem că mâine vom fi mai buni ca astăzi.
Pe 1 februarie 2005 se năștea Banat TV. An de an, colectivul de aici a facut eforturi pentru a fi mai bun, mai prompt, mai eficient în efortul menit să vă aducă zi de zi în case informația locala. De fiecare dată, televiziunea Banat, a venit cu idei și concepte noi. Am trecut împreună printr-o perioadă extrem de grea, dar ne-am reinventat și împreună am trecut peste 1 an complicat. Evident ca nu ne oprim aici, pentru că zi de zi ne dorim să fim cei mai buni.
În fața noastră se deschid noi provocări pe care cu siguranță le vom trece împreună!
TU ȘI NOI, TELESPECTATORII NOȘTRII!
Ne propunem #kla16ani să promovăm ce este frumos în viața noastră, frumusețile din jurul nostru, Banatul Montan în fiecare anotimp.

Și dacă la 14 ani și la 15 ani eram cu voi față în față și organizam spectacole grandioase, apreciate de publicul nostru, în cel de-al 16-lea an al existenței noastre vă propunem un remember ale vremurilor în care duceam o viață normală. Prin intemediul micului ecran vom fi din nou în sala Dacia, #kla14ani, sau în sala Teatrului de Vest #Kla15ani.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *