Kylie Minogue prelungește era disco cu o nouă piesă, intitulată ”Miss a Thing”

„Lovers, au trecut doi ani de când am lansat era disco! Iată un gest mic prin care vreau să vă adresez un mare MULȚUMESC! Miss a Thing”, a transmis Kylie Minogue, anunțând lansarea oficială a piesei și a videoclipului regizat de Sophie Muller.

Piesa „Miss a Thing” se regăsește pe versiunea Extended Mixes a albumului „Disco”, lansat în noiembrie 2020. Cel de-al 15-lea material de studio al artistei australiene a fost un real succes, debutând pe prima poziție în topul UK Albums Chart, cu 54 905 exemplare vândute în doar prima săptămână. Cu acest LP, Kylie Minogue a devenit prima femeie din industria muzicală cu câte un album plasat în fruntea clasamentului din UK în fiecare din ultimele 5 decade. LP-ul „Disco” a urcat pe prima poziție și în Australia, intrând în top 10 în țări precum Austria, Franța, Germania, Spania și Noua Zeelendă.

Criticii au avut, la rândul lor, cuvinte de laudă pentru Miss Minogue, Will Hodgkinson de la The Times scriind în cronica sa că materialul este „pură fantezie”. Cât despre piesa „Miss a Thing”, recent lansată cu videoclip, aceasta a fost apreciată de Elisa Bray de la i News pentru influențele asimilate de la Moloko și Daft Punk.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *