La Mulţi Ani, Kylie Minogue!

Kylie Minogue s-a nascut pe data de 28 mai 1968 la Melbourne si la varsta de 11 ani obtinuse deja un rol in serialul australian Skyways.

Performantele uimitoare ale lui Kylie au fost luate in considerare de un producator care a invitat-o sa participe la un spectacol caritabil unde a interpretat piesa lui Little Eva, „Locomotion”, lucru pentru care a fost remarcata de un studio local care i-a oferit un contract.
La scurt timp, tanara cantareata a devenit prioritatea numarul unu al casei de discuri si melodiile lansate de ea au stat mai bine de sapte saptamani pe pozitia intai a topurilor din Australia.

Dupa o colaborare cu Stock Aitken si Waterman, Kylie a lansat albumul „I Should Be So Lucky” care a ajuns pe locul 1 in Australia si aceasta s-a vazut obligata sa paraseasca serialul „Neighbours” pentru a-si lua in serios cariera de cantareata. Kylie Minouge a lansat hit dupa hit, mai exact „Got To Be Certain”, „Je Ne Sais Pas Pourquoi”, „Especially For You” (in duet cu Jason Donovan), „It’s No Secret”, „Hand On Your Heart”, „Wouldn’t Change A Thing”, „Never Too Late”, „Tears On My Pillow”.

Odata cu lansarea single-ului de succes, „Better The Devil You Know” Kylie a avut si o schimbare de imagine devenind o cantareata mult mai indrazneata si mult mai sexy, lucru care a dus la sfarsitul contractului ei cu Saw. Urmatoarele doua albume ale cantaretei, „Kylie Minogue” si „Impossible Princess” au fost lansate de Construction. In anul 2001 a lansat albumul Fever si primul single promovat de acesta , „Can’t Get You Out Of My Head”, a ajuns direct pe locul intai in clasamentele din Marea Britanie.
In 2004 Kylie a lansat albumul Body Language si o linie de lenjerie intima numita Love Kylie. Pentru 2005 avea pregatit un turneu numit Showgirl: The Greatest Hits, dar care a fost anulat dupa ce a fost diagnosticata cu cancer mamar.

Kylie a cunsocut succesul la nivel mondial dupa lansarea albumului Fever care i-a adus consacrarea pe piata muzicii din America, dar si discul de platina.

Kylie a avut puterea sa treaca peste tragedia care a lovit-o si a revenit in forta aratand ca este mai puternica ca niciodata.

Sursa: Wikipedia

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *