La Mulţi Ani, Jennifer Love Hewitt!

Jennifer Love Hewitt (născută la data de 21 februarie, 1979) este o actriță, cântăreaţa și compozitoare americană. Este foarte cunoscută pentru aparițiile sale televizate în filmele companiei Fox, cum ar fi Party of Five, ca Sarah Reeves, apărând de asemenea în I Know What You Did Last Summer și continuarea sa I Still Know What You Did Last Summer ca Julie James. Hewitt poate fi văzută în prezent pe programul canalului CBS Mesaje de dincolo(„Ghost Whisperer”), ca Melinda Gordon, o tânără ce poate comunica cu fantomele decedaților care nu au părăsit lumea terestră. În noiembrie 2007 Hewitt se logodește cu colegul ei , Ross McCall.

Hewitt s-a născut în Waco, Texas și a copilărit în Nolanville, Texas; după divorțul părinților ei, Jennifer și fratele ei au fost trecuți în grija mamei. Numele de „Jennifer” l-a primit la sugestia fratelui mai mare, după numele unei fete pe care o îndrăgise în copilărie, iar cel de-al doilea, „Love”, fusese pus de mama ei după numele celei mai bune prietene pe care o avusese în colegiu.

De mică, Jennifer a fost atrasă de muzică, pasiune ce a condus la primele ciocniri cu industria muzicală. La vârsta de trei ani, a cântat melodia „The Greatest Love of All” la un festival local. Anul următor, în cadrul unui eveniment similar, publicul a fost uimit de prestația ei, prin melodia „Help Me Make It Through the Night”.

Până la vârsta de cinci ani, Jennifer deja devenise maestră în step și balet. La nouă ani, a devenit membră a „Texas Show Team”. La zece ani, la sugestia „cercetașilor talentați” și după câștigarea titlului „Texas Our Little Miss Talent Winner”, s-a mutat în Los Angeles, California, alături de mama ei în încercarea de a face carieră în industria cinematografică și muzicală.

Imediat după ce s-a mutat în Los Angeles, Hewitt a apărut în peste 20 de reclame TV. Prima ocazie s-a ivit atunci când a primit un rol în show-ul „Kids Incorporated” (1989-1991) al postului TV Disney. Au urmat roluri în seriale de televiziune slab cotate printre care: „Shaky Ground”(1992-1993), „The Byrds of Paradise” (1994) și „McKenna” (1994-1995). A devenit celebră prin serialul „Party of Five”(1995-1999), în care a interpretat rolul lui Sarah Reeves.

Primul său film de lung metraj a fost „Munchie” (1992). A devenit o vedetă de cinema, odată cu prestația din filmul horror „I Know What You Did Last Summer” (1997), care a cunoscut un succes răsunător la nivel mondial. Filmul le-a adus popularitatea atât lui Hewitt, cât și colegilor ei de pe platourile de filmare, Freddie Prinze Jr., Ryan Philippe și Sarah Michelle Gellar. Au urmat „I Still Know What You Did Last Summer” (1998), „Can’t Hardly Wait” (1998) și „Heartbreakers” (2001). În anul 2000, Hewitt a apărut în „The Audrey Hepburn Story”. În același an, a fost desemnată „cea mai populară actriță de televiziune”, datorită ratingului înalt obținut (37). Din aceste considerente, compania Nokia a ales-o purtător de cuvânt, datorită „imaginii proaspete” și „un simbol al tinereții”.

În anul 2001, a apărut în videoclipul lui Enrique Iglesias, „Hero”. Hewitt a compus melodia „I’m Gonna Love You” pentru filmul animat „The Hunchback of Notre Dame II” deși, era o binecunoscută cântăreață la momentul respectiv, personajul său, Madellaine, era singurul care nu cântă în film. Cântecul a câștigat distincția pentru cel mai bun cântec, în cadrul Premiilor DVD.

Sursa: wikipedia

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *