La Mulţi Ani, Nicole Scherzinger!

Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger (cunoscută şi sub numele de Nicole Kea), născută pe 29 iunie 1978 în Hawaii, este o cântăreaţă americană de pop/R&B, compozitoare, dansatoare şi actriţă.

În 2001 a câştigat prima ediţie de Popstars şi a devenit una dintre membrele formaţiei Eden’s Crush. După despărţirea lor, Scherzinger a participat la câteva proiecte muzicale sub numele de „Nicole Kea”. În 2003 s-a alăturat grupului Pussycat Dolls, devenind vocea principală. Acesta a fost nominalizat la Premiile Grammy la categoria „Cea mai bună interpretare vocală a unui duet sau grup” pentru piesa „Stickwitu”. De pe albumul de debut, PCD, au fost lansate cinci cântece, cel mai bine clasat în topuri fiind „Don’t Cha”. Al doilea material discografic, Doll Domination, a fost lansat pe 19 septembrie 2008, cel mai nou single al grupului fiind „Jai Ho (You Are My Destiny)”.

Scherzinger şi-a amânat lansarea albumului solo din cauza insuccesului comercial pe care le-au avut cele patru piese lansate în America de Nord. Totuşi, „Baby Love” a activat destul de bine în clasamentele din Europa şi a primit recenzii pozitive din partea criticilor muzicali. Momentan, cântăreaţa lucrează la alte piese şi încă nu a fost anunţată o dată oficială a lansării materialului discografic. Scherzinger este o altistă întâi (mai aproape de mezzosoprană).

Sursa: wikipedia

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.