La Mulți Ani, Sheryl Suzanne Crow!

In 1962 pe 11 februarie se naste in Kennett Missouri cantareata de origine americana Sheryl Suzanne Crow. Parintii ei au cantat si ei intr-un grup local iar tatal ei canta la trompeta. Inca de la o varsta frageda Sheryl Crow era o perfectionista si se chinuia sa fie pe placul parintilor.

In 1984 termina facultatea cu specializarea pian. Dupa aceasta se angajeaza ca profesoara de muzica intr-o suburbie din St. Louis. In timpul zilei preda muzica iar la sfarsit de saptamana canta intr-o formatie. Dupa cativa ani in care a fost profesoara Sheryl Crow face cunostinta cu un producator. Acesta ii aduce mai multe contracte in care trebuia sa cante pentru niste spoturi publicitare.

Dupa ce castiga 50.000 de dolari pentru o reclama McDonald’s decide sa se dedice in totalitate carierei muzicale. Motivata de acest success in 1986 – Sheryl Crow se decide sa se mute in Los Angeles . Aici face backing vocal pentru mai multi artisti printre cei cunoscuti numarandu-se si Michael Jackson alaturi de care va canta timp de 17 luni in turneul lui “Bad” pana in 1989.

Pana in 1990 Sheryl Crow atrasese atentia casei de discuri A&M Records care in cele din urma a dus la semnarea unui contract in 1991. Abia dupa doi ani in 1993 avea sa apara pe piata “Tuesday Night Music Club” cu un prim singal “Leaving Las Vegas” insa cel de-al doilea cantec lansat avea sa o faca remarcata “All I wanna Do” lansat in primavara lui 1994. In acest an Sheryl Crow primeste trei premii Grammy la categoria Best New artist si cu piesa “All I wana do” la categoria Best Female Pop Vocal Performance si Record of the Year. Albumul s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *