Lady Gaga renaște ca artist în videoclipul piesei ”Shallow”, de pe coloana sonoră a filmului ”A Star Is Born”. Alături de Bradley Cooper, partenerul ei din această peliculă, Gaga strălucește pe scenă, vocea ei eclipsând orice alt detaliu

”Shallow” este o piesă country rock ce surprinde esența filmului ”A Star Is Born” – o poveste de viață emoționantă, la finalul căreia talentul și determinarea triumfă. Melodia este compusă de Lady Gaga împreună cu Mark Ronson, Anthony Rossomando și Andrew Wyatt și se preconizează deja că se va afla pe lista nominalizărilor la Oscar pentru Best Original Song.

„Este o piesă catchy și dramatică care nu doar că va primi probabil o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună piesă originală – sincer vorbind, mai multe piese de pe soundtrack-ul filmului vor fi candidate bune pentru Oscar – dar ar putea deveni un hit inevitabil și un nou favorit la barurile de karaoke”, notează în cronica sa Brian Truitt de la USA Today.

Acompaniată de un videoclip cu imagini din peliculă, piesa ”Shallow” este un carusel de emoții pe fundalul căreia Lady Gaga, respectiv Ally în film, se descoperă ca artist. Alături de ea în această călătorie nebunească este Bradley Cooper, un rocker veteran pe nume Jackson Maine și totodată partenerul lui Ally. Bradley nu este doar actor în peliculă, ci și regizor și scenarist.

”Este un vis împlinit și o mare onoare să fac parte din acest incredibil film. Talentul lui Bradley Cooper ca regizor, actor și muzician este copleșitor. De abia aștept ca oamenii să vadă această autentică, epică și frumoasă poveste de iubire. Se numește “A Star Is Born” și sunt extaziată să vi-i prezint pe Jack și Ally”, a transmis Lady Gaga fanilor din online.

Rolul femeii ambițioase care încearcă să-și croiască un drum în industria muzicală a fost prezentat, de-a lungul anilor, în mai multe pelicule, fiind jucat anterior de Janet Gaynor (1937), Judy Garland (1954) și Barbra Streisand (1976).

”A Star Is Born” va avea premiera în cinematografe pe 5 octombrie. Lady Gaga este implicată și în crearea soundtrack-ului acestui film, compunând piese originale alături de Bradley Cooper și Mark Ronson.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *